Η Δουλειά ΜαςΣε 3 Βήματα

Στην Ανοδική Πορεία παρέχουμε υποστήριξη στους επιχειρηματίες ώστε να χειριστούν την κρίση και να έχουν ανάπτυξη στην επιχείρησή τους. Δες τη δουλειά μας σε 3 απλά βήματα.

Εκπαίδευση

Το πρώτο βήμα είναι να εκπαιδεύσουμε τον επιχειρηματία πάνω στην τεχνολογία που χρησιμοποιούμε.

Εφαρμογή

Το δεύτερο βήμα είναι βοηθήσουμε τον επαγγελματία να εφαρμόσει τη γνώση που έχει λάβει στην επιχείρησή του.

Επανεξέταση

Το τρίτο βήμα είναι να βεβαιωθούμε πως τα αποτελέσματα που έφερε η εφαρμογή θα είναι μόνιμα.

Η Ανοδική Πορεία

Η ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε με σκοπό να βοηθήσει τον Έλληνα επιχειρηματία να συμπληρώσει τα κενά διαχείρισης που πιθανόν αντιμετωπίζει στην επιχείρησή του και να αποκτήσει «εργαλεία» που θα μπορεί να χρησιμοποιεί για να οδηγείται σε πραγματικές λύσεις. Η ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ προσφέρει ένα σίγουρο δρόμο με αποτελεσματικά βήματα σε όσους επιθυμούν τη βελτίωση και την ανάπτυξη.

 

Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε στην εκπαίδευση και τα αποτελέσματά της

Η εκπαίδευση που προσφέρουμε είναι βασισμένη στην διαχειριστική τεχνολογία του L.Ron Hubbard©, μια τεχνολογία τελείως διαφορετική απ' ό,τι γνωρίζετε ή έχετε ακούσει μέχρι σήμερα. Είναι η πιο αποδοτική τεχνολογία που υπάρχει στον κόσμο και εφαρμόζεται σε περισσότερες  από 300.000 επιτυχημένες επιχειρήσεις. Είναι συγκεκριμένη, με εφαρμόσιμα βήματα, για να μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν όλοι, ανεξαρτήτως επιπέδου γνώσεων. Τα αποτελέσματα είναι σίγουρα, εφόσον γίνει ακριβής εφαρμογή των δεδομένων.

 

Στόχοι και πεποιθήσεις

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το πραγματικό δυναμικό κάθε επιχείρησης και να κάνουμε ακόμη πιο ικανά τα στελέχη της, με περισσότερη γνώση και αποτελεσματικότητα σε οποιονδήποτε τομέα. Το πιστεύω μας είναι ότι το ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης είναι ο βασικός της πλούτος. Η κατάλληλη αξιοποίηση αυτού του δυναμικού μπορεί να φέρει την ανάπτυξη σε μία επιχείρηση. Πιστεύουμε στη δυνατότητα Ανόδου κάθε επιχείρησης, εξ ου και το όνομά μας, ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.

 

Σύμβουλοι

Πρόεδρος: Dr Αλέξανδρος Αλέμης, Ιδρυτής των εταιρειών Family Dental Care,  Β and W Realty και DRS ΕΠΕ.

Διευθύνουσα Σύμβουλος: Κυριακή Αλέμη, Εκπαιδευτικός - Απόφοιτος Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σύμβουλος - Απόφοιτος του Hubbard College, Πιστοποιημένη Επόπτρια Παράδοσης Τεχνολογίας Hubbard  

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

200+

ΠΕΛΑΤΕΣ

40+

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

1400+

ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ

150+

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
TOP