Η Ανοδική Πορεία διοργανώνει συνεχώς σεμινάρια ώστε να μπορούν τα μέλη της να έχουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος από πολύτιμες πληροφορίες. Σε αυτή την σελίδα θα μπορείς να δεις τα προγραμματισμένα σεμινάρια.

Υπάρχει κάποια μαγική συνταγή που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να βγεις από αυτήν τη χαοτική κατάσταση και να αρχίσεις να ακμάζεις και να προκόβεις;
Ίσως και να υπάρχει. Αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, καμία μαγική συνταγή δεν θα έχει αποτέλεσμα αν βασιστείς μόνο στην κυβέρνηση ή στις δυνάμεις που προκαλούν την οικονομική ασφυξία, οι οποίες δεν νοιάζονται καθόλου για εσένα και την επιχείρησή σου.


Ένα μοναδικό βιωματικό σεμινάριο για τις EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ με εξάσκηση επιτόπου και επίβλεψη απο ειδικούς εκπαιδευμένους συμβούλους.


Ένα Σεμινάριο για τη Στρατιγική και την Επίτευξη Στόχων.
Για επαγγελματίες και ηγέτες που θέλουν να ανεβάσουν τον πήχη “επικίνδυνα” το 2016.


Πώς Nα Πετυχαίνεις Tους Στόχους Σου Γρηγορότερα Aπ’ όσο Πιστεύεις Ότι Είναι Ποτέ Δυνατό, Ανεξάρτητα Από Το Τι Συμβαίνει Αυτή Τη Στιγμή Στην Οικονομία Ποιοί είναι  “Οι Φυσικοί Νόμοι” που πρέπει να γνωρίζεις για να συντονίσεις και να εναρμονίσεις τις ενέργειές σου ώστε να μπορέσεις να οικοδομήσεις την ορμή και την ισχύ που χρειάζεσαι για


Σεμινάριο: Στρατηγικές Διαπραγμάτευσης για Απεριόριστη Ισχύ

Η Ανοδική Πορεια σε συνεργασία με την Business Coaching Lab την AMT Consultants και την Coaching Leaders σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό σεμινάριο στο οποίο θα μάθετε: Πώς να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας για διαπραγματεύσεις και το εισόδημά σας σε εντυπωσιακό βαθμό.


Απόκτησε Την Ικανότητα Να Μπορείς Να Οργανώνεις Με Επιτυχία Από Μια Μικρή Εταιρεία Μέχρι Έναν Ολόκληρο Οργανισμό. Μάθε Τις Αποτελεσματικές Και Αποδεδειγμένες Αρχές Για Οργάνωση, Σωστό Σχεδιασμό Και Σταθερότητα Για Κάθε Δραστηριότητα.
Φτιάξε την επιχείρησή σου να δουλεύει ρολόι και χωρίς εσένα!


Σκέψου αυτό για μια στιγμή: στις ατέλειωτες ώρες διαπαιδαγώγησής σου σου πρόσφεραν πολλά να μάθεις… αλλά σου έμαθε ποτέ κανείς πώς να μελετάς πραγματικά κάτι;

Πως θα ένιωθες αν γνώριζες τον ιδανικό τρόπο για να μπορείς να αποκτάς γρήγορα γνώση για οτιδήποτε θέλεις;

Να αυξάνεις το Δείκτη Ευφυΐας σου;

Να μπορείς να βοηθήσεις τα παιδιά σου να διαβάζουν με κατανόηση (χωρίς παπαγαλία) και να αποκτάνε πραγματική γνώση από μόνα τους γλιτώνοντας χρήματα που θα ξόδευες σε φροντιστήρια ;

Να γλιτώσεις περίπου το 50% από το χρόνο που αφιερώνεις για το διάβασμα ;

Να κάνεις το προσωπικό σου να παράγει περισσότερο ;

Να μπορείς να καταλαβαίνεις αμέσως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος όταν εκπαιδεύεται;

Να γνωρίζεις ακριβώς τι θα πρέπει να κάνεις όταν συμπεριφέρεται παράξενα ;

Είναι απολύτως εφικτό!


Υπάρχει μια επιστήμη για το πώς διοικείς μια επιχείρηση και πώς να δημιουργείς πλούτο. Μπορείς να τη μάθεις. Μόνο τότε θα είσαι πραγματικά ασφαλής σε σχέση με την επιχείρησή σου και τα οικονομικά σου..


Ένα πολύ διαφορετικό σεμινάριο για τον συνδυασμό του μάρκετινγκ και των πωλήσεων.


Οι πωλήσεις είναι η καρδιά της εταιρείας, είναι αυτές που φέρνουν το χρήμα μέσα και τροφοδοτούν όλα τα υπόλοιπα τμήματα με ενέργεια.
Αν τα καταφέρεις εκεί, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα άλλο.
Ελάχιστοι ειναι αυτοι που ξερουν να τις αξιοποιούν σωστά.
Μέσα από αυτή τη γνώση μπορείς να μάθεις να πουλάς αποτελεσματικά.
Έχεις την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ανεβάσεις τα κέρδη σου.
Δώσε στην επιχείρησή σου και στον εαυτό σου μια διαφορετική υπόσταση.


TOP