Οι ιστορίες επιτυχίας πελατών μας, όπως οι ίδιοι τις έγραψαν!

Κύκλος Εκπαίδευσης: Ανεβοκατεβάσματα στη Ζωή => Έχω δηλώσει «φαν» της τεχνολογίας του Hubbard και από τότε που έχω ξεκινήσει να δουλεύω με αυτή την τεχνολογία οι στατιστικές μου είναι κάτι παραπάνω από ανοδικές και επεκτείνομαι σε νέες δραστηριότητες!

Διάβασε τη μαρτυρία

Κύκλος Εκπαίδευσης: Προσωπική Ακεραιότητα => Κυρίως όμως έμαθα ότι δεν έχω τίποτα να φοβηθώ όσο είμαι ακέραιος ως χαρακτήρας, στις πράξεις μου και στις αποφάσεις μου. Έχω πλέον την ικανότητα να βάλω ηθική και στις ζωές των γύρω μου.

Διάβασε τη μαρτυρία


Τεχνολογία Μελέτης σε Ανώτερο Επίπεδο => Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα μπορώ όχι μόνο να κατανοώ και να εφαρμόζω τα δεδομένα, αλλά και να δείξω στους άλλους τον τρόπο να γίνουν καλύτεροι επαγγελματικά και προσωπικά.

Διάβασε τη μαρτυρία

Μοντέλο Διαχειριστικής Τεχνογνωσίας => Πολύ σωστή προσέγγιση στον τρόπο διαχείρισης και διοίκησης μιας επιχείρησης, που, αν εφαρμοστεί σωστά, θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα

Διάβασε τη μαρτυρία


Κύκλος Εκπαίδευσης: Ανεβοκατεβάσματα στη Ζωή => Μέσα από αυτό, μπόρεσα να εντοπίσω ανθρώπους και καταστάσεις που επηρεάζουν τη ζωή μου αλλά έλαβα και τη γνώση για να μπορέσω στο μέλλον να κρατήσω μακριά ανθρώπους που πιθανόν να μου κάνουν κακό, όπως και για να μπορέσω να τους αξιολογώ σωστότερα αποφεύγοντας λάθη και αδικίες.

Διάβασε τη μαρτυρία

Κύκλος Εκπαίδευσης: Προσωπική Ακεραιότητα => Ομολογώ πως δε θα πίστευα πως αυτό που μας λέγανε κάποτε πως «εσύ» είσαι υπεύθυνος για ό,τι σου συμβαίνει είναι αλήθεια. ‘Ένα πολύ δυνατό μάθημα που με έκανε να αναθεωρήσω πολλά για τον εαυτό μου και για κάποια πράγματα στον τρόπο σκέψης μου.

Διάβασε τη μαρτυρία


Μοντέλο Διαχειριστικής Τεχνογνωσίας => Το course μου έδωσε τις γνώσεις, τα εργαλεία και τον τρόπο με τον οποίο θα οργανώσω την οδοντιατρική επιχείρησή μου. Αισθάνομαι αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το πώς θα ελέγξω την παραγωγή μου

Διάβασε τη μαρτυρία

Εργαστήριο: Πώς να πετυχαίνεις τους στόχους σου => Κατάλαβα πόσα λίγα πράγματα ήξερα. Έμαθα αυτά που νόμιζα ότι ήξερα. Ξεκαθάρισα και ένιωσα τι θέλω και πώς θα το πετύχω. Είχα αποπροσανατολιστεί και βρήκα ένα δρόμο για να προχωρήσω με πυξίδα που δεν δείχνει λάθος κατεύθυνση.

Διάβασε τη μαρτυρία


Κύκλος Εκπαίδευσης: Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Προσωπικού => Μέσω αυτού του μαθήματος κατάλαβα πως ο άνθρωπος έχει ακόρεστη όρεξη για γνώση και εξαιτίας ενός πλήθους ψευδών δεδομένων και παρανοήσεων σταματάει ο ίδιος τον εαυτό του από τη γνώση, χωρίς καν να το πάρει είδηση.

Διάβασε τη μαρτυρία

Κύκλος Εκπαίδευσης: Μαθαίνω Πώς να Μαθαίνω => Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα τους ανθρώπους της Ανοδικής Πορείας γιατί μου δώσανε καταλάβω το νόημα της ζωής, ώστε να μπορώ να βοηθώ και τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Δίνω συγχαρητήρια στην Ανοδική Πορεία και μακάρι να έρθουν κι άλλοι να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. ΑΞΙΖΕΙ.

Διάβασε τη μαρτυρία


Marketing Essentials: Assuming Viewpoint => Σκληρή δουλειά, καλός προγραμματισμός & marketing και όλα θα πάνε τέλεια! Πήρα πολλά δεδομένα/ πληροφορίες και θα επανέλθω σίγουρα για ακόμα περισσότερα! Ευχαριστώ πολύ!

Διάβασε τη μαρτυρία

Τεχνολογία Μελέτης => Η διαφορά ήταν ξεκάθαρη: έγραψα ένα κείμενο που είχε σύνταξη. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, είχα «κενό», ένιωθα κουρασμένη αλλά τώρα μπορώ να καταλάβω το λόγο που μου συνέβαινε αυτό.

Διάβασε τη μαρτυρία


Ηθική για την επιβίωση της Επιχείρησης => Έχοντας τη γνώση του μαθήματος μπορώ να ανακαλύπτω στις περιοχές της ζωής μου (ομάδες, φίλοι, οικογένεια) την πραγματική κατάσταση που είμαι και πώς, μέσα από τις φόρμουλες των καταστάσεων, θα μπορέσω να φτάσω σε μια ιδανική κατάσταση για τη ζωή και την επιχείρηση μου.

Διάβασε τη μαρτυρία

Πώς να πετυχαίνεις τους στόχους σου => Με αυτό το μάθημα, μπορώ να πω ότι έμαθα πώς να ανακαλύπτω και να υπερπηδώ οποιοδήποτε εμπόδιο και να φτάνω γρήγορα και σίγουρα στους στόχους μου, ευθυγραμμίζοντας κάθε φορά τις πράξεις μου με τα όνειρα μου για επιτυχημένη ζωή.

Διάβασε τη μαρτυρία


Marketing Essentials: Assuming Viewpoint => Συγκεντρώθηκα στο εγχείρημα του marketing κάτι που ως τώρα έκανα λίγο συγκεχυμένα. Μπήκα στη διαδικασία να αλλάζω οπτικές γωνίες. Θεωρώ την τελειοποίηση της ικανότητας αυτής ως πρόκληση. Πήρα σημαντικό έναυσμα για περίσκεψη και δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Διάβασε τη μαρτυρία

Κύκλος Εκπαίδευσης: Ανεβοκατεβάσματα στη Ζωή => Πλούτισα λοιπόν τις γνώσεις μου και πιστεύω ότι η γνώση είναι δύναμη, συνεπώς αισθάνομαι δυνατός και έτοιμος να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε κατάσταση , τόσο στην επιχείρηση μου όσο και στο κοινωνικό μου περιβάλλον. Ξεχνάω το χθες και κοιτάζω μπροστά το αύριο.

Διάβασε τη μαρτυρία


Κύκλος Εκπαίδευσης: Ανεβοκατεβάσματα στη Ζωή => Μέσω της ανίχνευσης και αναγνώρισης του αγνώστου πεδίου μάχης της ζωής αυξάνονται οι πιθανότητες επιβίωσης και ανάπτυξης για τον ταξιδευτή που θέλει να προσανατολιστεί, να αναγνωρίσει τις ροές και να αντιληφθεί τους λόγους των καθημερινών ανατροπών ή εκτροπών.

Διάβασε τη μαρτυρία

Κύκλος Εκπαίδευσης: Προσωπική Ακεραιότητα => Μόνο από εμένα εξαρτάται η ευτυχία μου και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να είμαι καλά εγώ και οι άνθρωποί γύρω μου… Κοιτάω μόνο μπροστά και είμαι σίγουρη ότι από ‘δω και πέρα μόνο καλά πράγματα θα συμβαίνουν.

Κυριακή μου, σ’ ευχαριστώ που με βοήθησες να βρω τη χαρά της ζωής…

Διάβασε τη μαρτυρία


Κύκλος Εκπαίδευσης: Ανεβοκατεβάσματα στη Ζωή => Ενθουσιάστηκα από τις πρώτες ώρες των μαθημάτων γιατί αντιλήφθηκα πόσο απλά και καθημερινά πράγματα δρουν καταλυτικά στην εξέλιξη μας, παρατήρησα καλύτερα τα παιδιά μου, αναγνώρισα τα σταματήματα στην εργασία μου και τι τα προκάλεσε και αρχίζω να αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ πιο απλά από ό,τι νομίζω τα πάντα και ότι ήδη έχω αρκετά από αυτά που ζητάω και αγωνιώ να αποκτήσω

Διάβασε τη μαρτυρία

Μαθαίνω πώς να Μαθαίνω => Πλέον, γνωρίζοντας τα εμπόδια και πώς να τα αποφεύγω ή να τα διαχειρίζομαι και να τα προσπερνώ, νιώθω καλύτερα για το αύριο που με περιμένει.

Διάβασε τη μαρτυρία


Κύκλος Εκπαίδευσης: Ανεβοκατεβάσματα στη Ζωή => Θεωρώ αυτό το μάθημα σπουδαίο και σημαντικό εργαλείο ως ελεύθερος επαγγελματίας άλλα και σαν άνθρωπος. Επίσης, οι συμβουλές που μου δόθηκαν , έγιναν και γίνονται πράξη από εμένα, βλέποντας ότι έχω ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ !

Διάβασε τη μαρτυρία

Σεμινάριο “Social Media Marketing” => Η Ανοδική Πορεία αποτελεί σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή για ενίσχυση των γνώσεων μας και για μια πολύ εμπεριστατωμένη επίλυση των αποριών μας.

Διάβασε τη μαρτυρία


Σεμινάριο “Social Media Marketing” => Το σεμινάριο ήταν πάρα πολύ κατανοητό και μου έλυσε όλες τις απορίες. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Διάβασε τη μαρτυρία

Σεμινάριο “Social Media Marketing” => Ένα ευχάριστο περιβάλλον με τον κο Αραπογιάννη Γιώργο άκρως επεξηγηματικό και μεταδοτικό. Όλη η ομάδα είναι πολύ φιλική. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και την ενημέρωση.

Διάβασε τη μαρτυρία


Σεμινάριο “Social Media Marketing” => Το σεμινάριο Social Media Marketing ήταν ιδιαίτερα ενημερωτικό και ο κος Αραπογιάννης μας βοήθησε πολύ και ήταν ιδιαίτερα φιλικός. Είμαι ικανοποιημένος από το σεμινάριο σας.

Διάβασε τη μαρτυρία

Σεμινάριο “Social Media Marketing” => Ενημερωτικό για αρχικές και βασικές γνώσεις και εφαρμογές στα Social Media. Μικρός χρόνος ο οποίος σε περίπτωση μη καταρτισμένου κοινού, δεν επιτρέπει επιπλέον εμβάθυνση. Σίγουρα χρειάζεται και advanced course.

Διάβασε τη μαρτυρία


Σεμινάριο “Social Media Marketing” => Το σεμινάριο που παρακολούθησα στην Ανοδική Πορεία ήταν υπέροχο! Επειδή μου άρεσε η παρουσίαση θα ήθελα να ξαναπαρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο πάλι με Social Media και τις εφαρμογές γι’ αυτό !

Διάβασε τη μαρτυρία

Σεμινάριο “Πώς να πουλάτε σε δύσκολους καιρούς” => Νιώθω πιο δυνατή σε σχέση με πριν το σεμινάριο και πλέον νιώθω ότι είμαι ένα βήμα μπροστά από τον πελάτη και όχι δέκα βήματα πίσω από αυτόν, όπως δηλαδή ήμουν πριν !!!

Διάβασε τη μαρτυρία


Σεμινάριο “Πώς να πουλάτε σε δύσκολους καιρούς” => Πολύ καλήμέθοδος με σωστό παρουσιαστή, τον Κωνσταντίνο. Αναμφίβολα, τηρώντας όλη αυτή μέθοδο οι πωλήσεις στη δουλειά μου θα πάνε πάρα πολύ καλύτερα και φυσικά, όλα έγιναν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με ευχάριστους ανθρώπους.

Διάβασε τη μαρτυρία

Σεμινάριο “Πωλήσεις σε περίοδο κρίσης” => Κάθε φορά που παρακολουθώ σεμινάριο του Patrick νιώθω ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα.

Διάβασε τη μαρτυρία


Σεμινάριο “Πωλήσεις σε περίοδο κρίσης” => Ο Πάτρικ για άλλη μια φορά μας ξυπνάει και μας κάνει alert σε απλά και καθημερινά τεχνάσματα που φέρνουν πραγματικά αποτελέσματα. Τον ευχαριστώ από βάθους καρδίας.

Διάβασε τη μαρτυρία

Κύκλος Εκπαίδευσης: Ανεβοκατεβάσματα στη Ζωή => Από την 1η στιγμή που ξεκίνησα το μάθημα άρχισα να νιώθω μια πρωτόγνωρη για εμένα επιθυμία για επικοινωνία. Δέχομαι τους ανθρώπους όπως είναι και μπορώ να χειριστώ καλύτερα τους πελάτες και τους προμηθευτές μου. Βοηθάω τους γύρω μου να έχουν καλύτερη άποψη για το σήμερα και να είναι αισιόδοξοι για το αύριο

Διάβασε τη μαρτυρία


Κύκλος Εκπαίδευσης: Ανεβοκατεβάσματα στη Ζωή => Στην πραγματικότητα, την αλλαγή την παρατηρούσα κάθε φορά που έφευγα από το μάθημα κεφάτος, χωρίς κούραση, παρόλο που συνήθως ήμουν 10 με 12 ώρες συνέχεια στη δουλειά.

Διάβασε τη μαρτυρία

Μοντέλο Διαχειριστικής Τεχνογνωσίας => Ένα BA in Marketing Administration και δύο σεμινάρια σε Quality Management, επί 5 χρόνια, δε μου έδωσαν τις βάσεις, τις γνώσεις, την τεχνογνωσία που αποκόμισα σε 2 μήνες από αυτό το μάθημα.

Διάβασε τη μαρτυρία


Κύκλος Εκπαίδευσης: Προσωπική Ακεραιότητα => Μέσα από το μάθημα έμαθα πώς να επιβιώνω με τον καλύτερο τρόπο και να ζω την κάθε μου στιγμή όπως πραγματικά εγώ θέλω. Οι δικοί μου ηθικοί κανόνες και τα ιδανικά είναι κάτι που κανείς δε μπορεί να μου αλλάξει!

Διάβασε τη μαρτυρία

Κύκλος Εκπαίδευσης: Ανεβοκατεβάσματα στη Ζωή => Ευχαριστώ που ανεχτήκατε την ενδεχομένως υπεροπτική μου θεώρηση των πραγμάτων, ευχαριστώ που μου εμπιστευτήκατε ένα γνωσιακό θησαυρό, ευχαριστώ που με μάθατε να ξέρω, γιατί η μεγαλύτερη ευθύνη που επωμίζομαι πλέον είναι η αδυναμία μου να δηλώσω άγνοια σε δύσκολες καταστάσεις.

Διάβασε τη μαρτυρία


TOP