Στο πλαίσιο της συμβούλευσης που λαμβάνουν οι πελάτες μας, μας λένε ότι στην Ελλάδα το πρόβλημα στην οικονομία προκαλείται από το κράτος και ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες πηγάζουν από τις πολιτικές της κάθε κυβέρνησης.
Οι περισσότεροι είναι πεπεισμένοι ότι το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι πολιτικό και ως εκ τούτου υποφέρει και η οικονομία. Άρα, μέχρι να  λυθεί το πολιτικό πρόβλημα, ό,τι και να κάνεις είναι δώρο άδωρο.
Στην Ελλάδα σήμερα ο κάθε πολίτης αισθάνεται το βάρος μιας μεγάλης πίεσης. Μιας απροσδιόριστης  αρνητικής πίεσης που ο καθένας από εμάς δεν ξέρει από πού του έρχεται.
Ο καταπιεστής έχει σαν απώτερο στόχο του να καταφέρει να πιστέψει ο καταπιεσμένος ακράδαντα ότι δεν υπάρχει γυρισμός και ότι όλα είναι μονόδρομος. Δηλαδή να πιστέψει ότι αυτή η καταπίεση δεν μπορεί να αποφευχθεί ό,τι και να κάνει, και άρα απογοητεύεται και μένει άπραγος. Αυτή είναι η κατάσταση των περισσότερων ανθρώπων σήμερα.
Αν ρωτήσεις τους πολίτες «Ποιος ψήφισε αυτό το πολιτικό σύστημα που επικρατεί;», θα σου πουν ότι δεν υπάρχουν επιλογές και ότι όλοι είναι ίδιοι. Δηλαδή έχουν μπει στην παγίδα ότι δεν υπάρχει ελπίδα και ότι όλα είναι μονόδρομος. Πολύ λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν τι ακριβώς θέλουν όταν ψηφίζουν πολιτικούς. Οι περισσότεροι, χωρίς να έχουν επίγνωση, ακολουθούν αυτό που λένε τα κανάλια.
Και ιδού το πρόβλημα: Δεν ξέρουμε. Δεν γνωρίζουμε τι ζητάμε έτσι ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε για να φτιάξει την οικονομία μας.

Στη Ασιατική διδασκαλία υπάρχει το εξής γνωμικό: «Όταν ο μαθητής θα είναι έτοιμος, ο δάσκαλος θα εμφανιστεί». Που σημαίνει πως, όταν εμείς είμαστε έτοιμοι, όταν ξέρουμε τι θέλουμε, τότε αυτό κάποιος ή κάποιοι θα βρεθούν για να μας το προσφέρουν.

Για όποιον ΕΙΝΑΙ έτοιμος, μπορεί να βρει πολύτιμη γνώση στην Ανοδική Πορεία για το πώς θα εντοπίσει και θα χειρίζεται στο εξής την καταπίεση.
Μπορεί να αποκτήσει πολύτιμη γνώση για τις αιτίες που κάνουν μια οικονομία να καταρρέει, καθώς και πώς να αλλάξει μια πορεία κατάρρευσης.
Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε γνώση σε ό,τι αφορά την επίτευξη της ευημερίας της επιχείρησής σας και, ως εκ τούτου, όλου του κράτους.
Ο Σωκράτης είπε: «Υπάρχει μόνο ένα καλό η γνώση, κι ένα κακό, η αμάθεια».
Η ευημερία είναι εφικτή και η ζωή μπορεί να γίνει ένα πετυχημένο παιχνίδι εάν έχουμε τις σωστές γνώσεις τόσο ως άτομο όσο και ως λαός. Οι σωστές γνώσεις κάνουν τη διαφορά.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για να έχετε μια επιτυχημένη επιχείρηση; Τηλεφωνήστε μας στο 210 6427130 και το επόμενο course ή σεμινάριο του Hubbard Management System σας περιμένει. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να γίνετε εσείς η αιτία που καθορίζει τα πράγματα, έτσι ώστε να δεσπόζετε στον τομέα σας.