ΒΙΒΛΙΑ

Αν θέλεις να καταρτίσεις ένα αποτελεσματικό επιχειρηματικό σχέδιο, προμηθεύσου και μελέτησε “Το Α και το Ω της Διοίκησης” του Arte Maren.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ;

Ή σπαταλάς πολύτιμο χρόνο και ενέργεια κινούμενος ταυτόχρονα προς πολλές κατευθύνσεις και οι στόχοι σου δεν επιτυγχάνονται ταχέως;

Με τo βιβλίο αυτό θα μπορείς να βρίσκεις λύσεις, να θέτεις και να πετυχαίνεις υψηλούς στόχους!

Το βιβλίο “Το Α και το Ω της Διοίκησης: Πώς να Πετυχαίνεις τους Στόχους σου” θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τι είναι πραγματικά σημαντικό σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο και θα σου δώσει το βασικό “εργαλείο” διοίκησης για να συντονίσεις και να εναρμονίσεις τις ενέργειες σου, ώστε να οικοδομήσεις την ορμή και την ισχύ που χρειάζεσαι για να πετύχεις.

Στο βιβλίο αυτό θα μάθεις:

  • Το βασικό εργαλείο διαχείρισης του ηγέτη.
  • Πώς να δημιουργείς και να πετυχαίνεις ένα αποτελεσματικό στρατηγικό σχέδιο.
  • Πώς αυξάνεις τη βεβαιότητα στο ότι παίρνεις τις σωστές αποφάσεις.
  • Τι χρειάζεσαι για να παρακολουθείς και να ελέγχεις την παραγωγή.
  • Πώς καταφέρνεις όλα τα μέλη της επιχείρησής σου να ακολουθούν τις εντολές σου.
  • Τι είναι αυτό που θα αυξήσει την ταχύτητα υλοποίησης των στόχων σου.

Με μια πλήρως εναρμονισμένη επιχείρηση και προσωπική ζωή, θα γίνεις μια ασταμάτητη μηχανή ισχύος.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

σύμβουλοι επιχειρήσεων

O Arte Maren είναι διεθνής ομιλητής, εταιρικός εκπαιδευτής και προσωπικός σύμβουλος του Hubbard Management System για κάθε πτυχή της διοίκησης αναφορικά με σωματεία, οργανισμούς, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επαγγελματίες.

Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, ο Arte έχει εμφανιστεί στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις περίπου οκτώ χωρών και σε όλες τις ΗΠΑ, σε εκπομπές όπως του Λάρι Κινγκ, του Τομ Σνάιντερ και της Φωνής της Αμερικής. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα επεισόδια με τον Arte Maren της εκπομπής BusinessWise που προβάλλεται σε εθνική εμβέλεια στο businesswise.tv.

Έχει δώσει εκτενείς παρουσιάσεις σε ακροατήρια πωλητών, διοικητικού προσωπικού, προσωπικού κατασκευαστικών εταιρειών, επαγγελματιών και προσωπικού καταστημάτων λιανικής. Στο πελατολόγιο και στη λίστα όσων έχουν παρακολουθήσει εργαστήρια του Arte Maren δειγματοληπτικά περιλαμβάνονται ονόματα εταιρειών όπως η Nestle, η Chrysler, η IBM, η Teledyne, η American Airlines, η Northwest Airlines, η Bank of America, η Del Taco, η AAM, η Meeting Planners International και εκατοντάδες άλλες.

Το βιβλίο του έχει μεταφραστεί σε 11 γλώσσες και η Ανοδική Πορεία έχει την αποκλειστικότητα για την έκδοση και τη διανομή του βιβλίου στην Ελλάδα.