Το διάβασμα σού προκαλεί Αποστροφή, Άγχος, Πίεση και Βαρεμάρα;

Είναι Μπελάς για σένα να εκπαιδευτείς ή να εκπαιδεύσεις;

 Το διάβασμα ειναι Αγγαρεία για σένα;

  Κάτι Μπορεί Να Γίνει Για Αυτό…

Σκέψου αυτό για μια στιγμή: στις ατέλειωτες ώρες διαπαιδαγώγησής σου σου πρόσφεραν πολλά να μάθεις… αλλά σου έμαθε ποτέ κανείς πώς να μελετάς πραγματικά κάτι;

Πώς θα ένιωθες αν γνώριζες τον ιδανικό τρόπο για να μπορείς να αποκτάς γρήγορα γνώση για οτιδήποτε θέλεις;

Να αυξάνεις το Δείκτη Ευφυΐας σου;

Να μπορείς να βοηθήσεις τα παιδιά σου να διαβάζουν με κατανόηση (χωρίς παπαγαλία) και να αποκτάνε πραγματική γνώση από μόνα τους γλιτώνοντας χρήματα που θα ξόδευες σε φροντιστήρια ;

Να γλιτώσεις περίπου το 50% από το χρόνο που αφιερώνεις για το διάβασμα;

Να κάνεις το προσωπικό σου να παράγει περισσότερο;

Να μπορείς να καταλαβαίνεις αμέσως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος όταν εκπαιδεύεται;

Να γνωρίζεις ακριβώς τι θα πρέπει να κάνεις όταν συμπεριφέρεται παράξενα;

Είναι απολύτως εφικτό!

Το Νέο Σεμινάριο θα σου δείξει ακριβώς αυτό.

Συγκεκριμένα:

  • Να εντοπίσεις τι σε σταματά από τη γνώση
  • Να σου δείξει πώς μπορείς να εκπαιδεύσεις σωστά το προσωπικό σου
  • Να ξέρεις από πού πηγάζει κάθε παράλογη συμπεριφορά και αντίδραση
  • Να καταλάβεις γιατί τα παιδιά, ακόμα και οι μεγάλοι, αρνούνται να διαβάσουν
  • Να αυξήσει το Δείκτη Ευφυΐας σου

 

Με λίγα λόγια:

Να ανοίξεις διάπλατα την πόρτα στον κόσμο της γνώσης και της μελέτης και να αντλήσεις οφέλη και δύναμη από αυτή!

Τα Εμπόδια Στη Μελέτη Είναι Συγκεκριμένα

Αν δεν έχεις εφαρμόσει ποτέ τα σωστά εργαλεία στο διάβασμα και την εκπαίδευση, τότε είναι αδύνατον να έχεις την ακριβή εικόνα για την κατανόηση και το σωστό τρόπο μετάδοσης.

Τα εμπόδια σε σχέση με τη μελέτη και τον ανθρώπινο νου είναι πολύ συγκεκριμένα και παράγουν εξίσου συγκεκριμένα φαινόμενα.

Αν γνωρίζεις αυτά τα εμπόδια και τα φαινόμενά τους, τότε μπορείς να τα χειριστείς και να κάνεις κάτι σχετικά με αυτά.

Μπορείς να τα υπερνικάς άνετα και να προοδεύεις συνέχεια χωρίς να μπορεί να σε σταματήσει κανείς!

Μόνο έτσι το διάβασμα μπορεί να οδηγήσει σε πραγματική γνώση, και η γνώση είναι δύναμη που μπορεί να σε κάνει απίστευτα ικανό!

Μπορείς να ελέγξεις την κατανόηση.

Υπάρχουν συγκεκριμένα εργαλεία που σου βοηθάνε σε αυτό.

Ανησυχείς Για Δυσλεξία;

Μάθε περισσότερα γι’ αυτό και χειρίσου σωστά το πρόβλημα.

Μην προσπαθείς να μαντέψεις τι συμβαίνει ακολουθώντας λανθασμένες συμβουλές και εκτιμήσεις άλλων.

Αν δεν χρησιμοποιείς τη σωστή μέθοδο, δεν εντοπίζεις το πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος και πιθανότατα βγάζεις λάθος συμπεράσματα.

Πολλές φορές έχουμε δει να βάζουν λάθος ταμπέλα στα άτομα.

Ένα επικίνδυνο λάθος!

Που μπορεί να στιγματίσει έναν άνθρωπο, και ιδιαίτερα ένα παιδί, για όλη του τη ζωή!

 

Γιατί μελετάμε;

Δεν μελετάμε για να πάρουμε απλώς πληροφορίες μήπως μας ρωτήσει κάποιος ούτε για να δώσουμε εξετάσεις αλλά για να πάρουμε τα δεδομένα και να τα εφαρμόσουμε στη ζωή και να τα χρησιμοποιήσουμε στη δουλειά μας.

Να γίνουμε καλύτεροι από πριν και να βρούμε νέους τρόπους, πιο αποδοτικούς σε αυτό που κάνουμε, ώστε να παράγουμε περισσότερο, πιο γρήγορα,  καλύτερα κτλ.

Ο βασικός σκοπός της εκπαίδευσης είναι να μπορείς να εφαρμόσεις ό,τι μαθαίνεις, αλλιώς δεν έχει νόημα να μελετήσεις κάτι.

Η Γνώση της Αγοράς

Ο κόσμος μας τρέχει. Οι τεχνολογίες αλλάζουν. Νέα συστήματα, νέα κανάλια πελατών, νέοι τρόποι για να λειτουργείς μια επιχείρηση.

Πώς είναι δυνατόν μέσα σε ένα τέτοιον κόσμο να πιστεύεις πως ΕΣΥ δεν χρειάζεται να μάθεις, να μελετήσεις, να διαβάσεις;

Αν λειτουργείς την επιχείρησή σου με τον τρόπο που τη λειτουργούσες πριν από 5 χρόνια, τότε πιθανότατα βγαίνεις εκτός αγοράς. Εκτός παιχνιδιού.

Τα πάντα αλλάζουν. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να προσαρμοστείς, τότε παράτα τον επιχειρηματικό στίβο γιατί θα πονέσεις.

Και θα πονέσεις πολύ.

Το Προσωπικό Σου!

«Τι είναι χειρότερο από το να εκπαιδεύσεις το προσωπικό σου και να το χάσεις; Να μην το εκπαιδεύσεις και να το κρατήσεις!» Zig Ziglar

Οι απώλειες που έχει ένας επιχειρηματίας όταν δεν εκπαιδεύει το προσωπικό του είναι δεδομένες, το ίδιο συμβαίνει όμως και όταν το εκπαιδεύει με λανθασμένο τρόπο. Τότε έχει διπλή απώλεια. Επειδή χάνει άσκοπα χρόνο και χρήματα.

 

Ο Ανταγωνισμός Σου!

Αυξάνει τη γνώση του πάνω στο επάγγελμα και την ιδιότητά του… παίρνει καινούριες πληροφορίες, μαθαίνει νέα πράγματα για να κάνει ένα βήμα μπροστά από σένα και να μπορέσει να σε ξεπεράσει και να σε αφήσει πίσω.

Την επόμενη φορά που θα σε αντιμετωπίσει θέλει να έχει περισσότερη γνώση (στο μάρκετινγκ – στις πωλήσεις – στη διοίκηση) για να είναι όλο και πιο δυνατός.

Και εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις, να μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια να τον κοιτάς να σε προσπερνάει; Ή να τρέχεις όλη μέρα για να τον φτάσεις;

Τώρα μπορείς να κόψεις δρόμο και να φτάσεις πιο γρήγορα στο στόχο σου απλώς παίρνοντας την κατάλληλη γνώση και τα εργαλεία μόνο που χρειάζεσαι.

Εγκατέλειψες το Στόχο σου

Πείστηκες ποτέ ότι ήταν πολύ δύσκολο για να το καταφέρεις…;

Για παράδειγμα: Ήθελες ποτέ να γίνεις πιλότος ή να μάθεις να παίζεις μουσική και μετά αποφάσισες ότι αυτό δεν κάνει για σένα ή ότι είναι πολύ δύσκολο για να το καταφέρεις.

Λυπάμαι, αλλά απλώς δεν είχες το κατάλληλο εργαλείο!

Το εργαλείο που σου προτείνουμε εμείς παρέχει την κατανόηση των βασικών συστατικών της μάθησης, καθώς και εξαιρετικά ακριβείς τρόπους για να ξεπεράσει κανείς όλες τις παγίδες που μπορεί να συναντήσει κατά τη διάρκεια της μελέτης.

Το όνειρο δεν το έχασες ποτέ. Πάντα βρίσκεται εκεί και μπορείς ΤΩΡΑ να ανακτήσεις την όρεξη για όποιο θέμα είχες εγκαταλείψει.

Με την τεχνολογία αυτή, μπορείς να μάθεις οποιοδήποτε αντικείμενο μελέτης.

Βελτίωση Tων Συνθηκών Ζωής

Σήμερα, οι άνθρωποι αποφοιτούν από το σχολείο με την ικανότητα γραφής τόσο ελλιπή, που δεν μπορούν να κρατήσουν τη δουλειά τους ή να αντιμετωπίσουν τη δουλειά. Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα.

Δεν φταίει το ότι είναι δύσκολο να μάθει κανείς τα θέματα.

Αυτό που δε διδάσκεται κάποιος είναι το πώς να τα μάθει.

Αυτό είναι το συστατικό που λείπει σε ολόκληρο το φάσμα της εκπαίδευσης.

Αν αντιμετωπίσεις αποφασιστικά αυτό που θες να μάθεις, τότε το κάθε βήμα είναι εφικτό, τότε μπορείς να καταφέρεις ακόμα και τα πιο περίπλοκα πράγματα.

Δεν Έχει Σημασία Η Ηλικία

Με αυτά τα εργαλεία ο καθένας μπορεί να μάθει οποιοδήποτε θέμα έχει επιλέξει και μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις δεξιότητες για να επιτύχει.

Είναι μια μοναδική τεχνολογία για το πώς να μελετά κανείς.

Ανακάλυψε τους νόμους στους οποίους βασίζεται η μάθηση και πάρε στα χέρια σου λειτουργικές μεθόδους που μπορούν να εφαρμοστούν απ’ οποιονδήποτε.

Η μέθοδος αυτή δεν είναι ταχύρρυθμη ανάγνωση ούτε κόλπα απομνημόνευσης.

Έχει αποδειχθεί ότι αυτά δεν μπορούν να αυξήσουν την ικανότητα του ατόμου να κατανοήσει αυτό που μελέτησε ή να αυξήσουν την ικανότητα ανάγνωσης και γραφής.

Η τεχνολογία αυτή σου επιτρέπει να κατανοήσεις σωστά ένα θέμα που μελετάς, ώστε στη συνέχεια να μπορείς να το εφαρμόσεις.

Δες Τι Λένε Οι Πελάτες Μας

Μαθαίνοντας πως να διαβάζω -μελετώ ένοιωσα αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Η Σύγχυση που ήταν για μένα καθημερινό πρόβλημα έφυγε και άρχισα να αισθάνομαι δυνατός. Ενω δεν πίστευα ότι μπορούσα να αλλάξω καταστάσεις τώρα είμαι σίγουρος ότι ξέρω και μπορώ.

Εστιάζομαι και αφομοιώνω καλύτερα όταν διαβάζω και δεν χάνομαι σε ζαλάδα και απογοήτευση. Μπορεί να έγινα και πιό έξυπνος έτσι αισθάνομαι. Επικοινωνώ με ακρίβεια και άνεση χωρίς δισταγμούς και παρανοήσεις.

Γιώργος Α. – Λογιστής

 

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, διαπίστωσα λόγους πραγματικούς για τους οποίους σταμάτησα δραστηριότητες που είχα ξεκινήσει από μικρός έως τώρα.

Πλέον, γνωρίζοντας τα εμπόδια και πώς να τα αποφεύγω ή να τα διαχειρίζομαι και να τα προσπερνώ, νιώθω καλύτερα για το αύριο που με περιμένει.

Μιχάλης Λ. – Αρχιτέκτων

Η διαφορά ήταν ξεκάθαρη: έγραψα ένα κείμενο που είχε σύνταξη. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, είχα «κενό», ένιωθα κουρασμένη αλλά τώρα μπορώ να καταλάβω το λόγο που μου συνέβαινε αυτό.

Βασιλική Π. – Διαιτολόγος/ Διατροφολόγος

 

Πού Και Πότε;

Το σεμινάριο θα γίνει στην ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ,  Κασομούλη 108, Αθήνα, 117 44  Δίπλα στη στάση Μετρό “Άγ.Ιωάννης”, στις 24 Σεπτεμβρίου, 18:00 ώρα, και για περιορισμένο αριθμό ατόμων!

Κλείσε Μια Θέση Σήμερα Εντελώς Δωρεάν!

Τηλεφώνησε Τώρα Στο 210 6427130

Τι περιμένεις; Μπορείς είτε να συμβιβαστείς με τα πράγματα όπως έχουν είτε να αποκτήσεις την πιο αποτελεσματική τεχνολογία, που, αν εφαρμοστεί, θα σου δώσει τη δυνατότητα να αλλάξεις θεαματικά την πορεία και το μέλλον σου.

Τηλεφώνησε ΤΩΡΑ στο 210 6427130 για να κλείσεις θέση.