ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΜΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΥΞΙΑΣ

Το σημερινό οικονομικό και πολιτικό σκηνικό δρα ενάντια στην ευημερία σου. Μπορεί να γίνει κάτι για αυτό;

Υπάρχει κάποια μαγική συνταγή που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να βγεις από αυτήν τη χαοτική κατάσταση και να αρχίσεις να ακμάζεις και να προκόβεις;
Ίσως και να υπάρχει. Αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, καμία μαγική συνταγή δεν θα έχει αποτέλεσμα αν βασιστείς μόνο στην κυβέρνηση ή στις δυνάμεις που προκαλούν την οικονομική ασφυξία, οι οποίες δεν νοιάζονται καθόλου για εσένα και την επιχείρησή σου. Η ευημερία ξεκινά μέσα στο κεφάλι σου.
Και αν το μυαλό σου αυτή τη στιγμή σού λέει να τα παρατήσεις ή να περιμένεις μέχρι να καλυτερεύσουν
τα πράγματα, καλύτερα να ταρακουνήσεις το κεφάλι σου. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξει. Έπειτα, η επόμενη καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να έλθεις στο μοναδικό σεμινάριο που γίνεται για πρώτη φορά και το οποίο διοργανώνεται από την Ανοδική Πορεία και τη WelHome Βερδελής.
Προσκαλέσαμε από την άλλη άκρη της Γης τον Patrick Valtin, έναν από τους δέκα καλύτερους ομιλητές στον κόσμο και Σύμβουλο Επιχειρήσεων που γνωρίζει και αγαπά πραγματικά την Ελλάδα.

Εισηγητής του σεμιναρίου: Patrick Valtin.

Ο Patrick Valtin έχει εκπαιδεύσει πάνω από 120.000 επιχειρηματίες και στελέχη σε 35 χώρες. Έρχεται για πρώτη φορά στο Ναύπλιο επειδή θέλει να μας βοηθήσει να νικήσουμε τη σημερινή δραματική κατάσταση.

Ο Patrick Valtin είναι διεθνούς φήμης σύμβουλος και εκπαιδευτής που ειδικεύεται στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων και στην αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού. Έχει συμβουλεύσει και εκπαιδεύσει ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε θέματα πωλήσεων, διοίκησης, στρατηγικών Marketing, επιχειρησιακών στρατηγικών, προσλήψεων, οικονομικής ευημερίας και οργάνωσης. Κάποιες από τις εταιρείες που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια του είναι οι Re-Max, Century 21, Motorola, AIG, Unilever, France Telecom, ATT Canon, Assurance Generale, Zurich Insurance, Coffee Lavazza, BMW, Renault, Peugeot, Mercedes, Toyota, Ford κ.α.

Σε αυτό το γεμάτο δράση σεμινάριο θα μάθεις πώς:

  • Να ακμάζεις και να προκόβεις αντί να πτωχεύσεις.
  • Να ελκύεις περισσότερους πελάτες – ακόμη και αυτούς που σου λένε ότι δεν έχουν άλλα χρήματα.
  • Να χτυπάς τον ανταγωνισμό και να προσελκύεις με φυσικό τρόπο τους πελάτες των ανταγωνιστών σου στο κατάστημα ή στην επιχείρησή σου.
  • Να βγάζεις περισσότερα χρήματα – ναι, μπορείς!
  • Να χαίρεσαι την επιχείρησή σου και πάλι και να αποκτήσεις τη ζωή που σου αξίζει.

ΣΚΟΠΟΣ

Να σε εφοδιάσει με «Εργαλεία» που θα σε βοηθήσουν να βγείς απο μια χάλια κατασταση, να υπερνηκίσεις των αντανταγωνισμό σου και να  ΚΑΝΕΙΣ  ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, σε αυτή την δύσκολη αγορά.

Να αποκτήσεις νεες ιδεες και πρακτικές που θα βελτιώσουν την γνώση σου και την δύναμη σου.

Πληροφορίες για το σεμινάριο:

Ημερομηνία: Κυριακή 2 Απριλίου 2017
Τόπος: Ξενοδοχείο Αμαλία Ναύπλιο
Διάρκεια: 16:00′ – 21:00′
Ώρα προσέλευσης: 15:30′
Κόστος: 80,00 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)
Early Booking: 60,00 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.) μέχρι τις 15/03/2016.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και θα  τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

αμεση προσβαση τωρα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ηττοπαθείς ανθρώπους!