Υπάρχει μια επιστήμη για το πώς διοικείς μια επιχείρηση και πώς να δημιουργείς πλούτο. Μπορείς να τη μάθεις. Μόνο τότε θα είσαι πραγματικά ασφαλής σε σχέση με την επιχείρησή σου και τα οικονομικά σου.

Αναρωτιέσαι πώς μερικοί χειρίζονται τεράστιες επιχειρήσεις;

Νέο Σεμινάριο Της Ανοδικής Πορείας

  • Γιατί οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να αναπτυχθούν;

  • Τι κάνει τις μεγάλες επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν;

  • Tι μπορεί να καταστρέψει άμεσα μια εταιρία;

  • Ποια είναι η φιλοσοφία των Νικητών.

  • Πώς να χτίσεις μια πετυχημένη ομάδα που σε στηρίζει.

  • 3 Βασικά πράγματα για να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Έλα στις 4 Αυγούστου, ώρα 17:30, στο ξενοδοχείο Golden Αge (Μιχαλακοπούλου 57, Αθήνα). Ο Πρόεδρος της Ανοδικής Πορείας Dr. Αλέξανδρος Αλέμης θα έρθει κατευθείαν από το Σικάγο για να δώσει σημαντικά δεδομένα που θα σε βοηθήσουν να ελευθερωθείς από πολλά βάρη.
Κλείσε μια θέση ΤΩΡΑ!
Oι θέσεις είναι περιορισμένες!
Τιμή συμμετοχής 50 Ευρώ

Ναι. Θέλω να εγγραφώ στο Σεμινάριο…

 
Εισηγητής:

Ο Δρ Αλέμης σπούδασε οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο και είναι ο ιδρυτής μιας από τις μεγαλύτερες οδοντιατρικές επιχειρήσεις του Σικάγο.
Με βάση τις σπουδές του ανέπτυξε το πιο κατανοητό οδοντιατρικό σύστημα διοίκησης το οποίο χρησιμοποιείται μέσα από την επιχείρηση UDS (Upstat Dental Solutions), που δημιούργησε για να διοικείται το FAMILY DENTAL CARE GROUP.  Επιπλέον ανέπτυξε μια σειρά σεμινάρια για στελέχη σχετικά με τη διοίκηση οποιασδήποτε επιχείρησης. Είναι επίσης ο Πρόεδρος της Ανοδικής Πορείας και Ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Κολλεγίου Χάμπαρντ στην Καλιφόρνια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ανοδική Πορεία
Λεωφ. Αλεξάνδρας 215
Τ.Κ. 11523   Αθήνα
Τηλ.   210 6427130