Φτιάξε το Δικό Σου Αύριο Όπως Εσύ το Έχεις Ονειρευτεί και Φανταστεί και Αντιμετώπισε Όλα τα Εμπόδια που Θα Εμφανιστούν Μπροστά Σου

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου!

Η πραγματοποίηση των ονείρων σου δεν είναι κάτι το υπερβολικό ή ένας στόχος ακατόρθωτος όταν ξέρεις ακριβώς τα εργαλεία που χρειάζεσαι και πώς θα αντιμετωπίσεις τα εμπόδια που θα συναντήσεις στο δρόμο σου!

Αν πραγματικά θέλεις να πετύχεις να πραγματοποιήσεις οποιοδήποτε όνειρο, τότε θα πρέπει να σταματήσεις οτιδήποτε κάνεις και να διαβάσεις κάθε λέξη σε αυτό το μήνυμα.

Πρόκειται να μοιραστώ μαζί σου την πιο αποτελεσματική τεχνολογία που υπάρχει για να μετατρέψεις κάθε όνειρό σου σε πραγματικότητα.

Αυτή η δοκιμασμένη στο χρόνο τεχνολογία είναι ο λόγος που πολλά σχέδια πραγματοποιήθηκαν, σχέδια που χωρίς αυτήν θα έμεναν απλώς όνειρα.

Το καλύτερο είναι πως η τεχνολογία αυτή είναι σχεδιασμένη για να σου επιτρέψει να πετύχεις σε αυτή την οικονομία. Πολλοί από τους πελάτες μας ακμάζουν παρά την κρίση. Σε αυτή την χώρα… στην Ελλάδα.

Αμφιβάλλεις για το Μέλλον Σου;

Έχεις απόλυτο δίκιο να αμφιβάλλεις για το μέλλον, με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο σήμερα. Είναι απολύτως φυσιολογικό!

Όμως, αν μένεις θεατής και περιμένεις ένα καλύτερο αύριο να έρθει από μόνο του, χωρίς να γνωρίζεις αυτά τα δεδομένα, που μπορούν πραγματικά να αλλάξουν την συνθήκες τις δικής σου ζωής, της οικογένειάς σου και των γύρω σου, τότε οι πιθανότητες να τα καταφέρεις μάλλον δεν είναι πολλές!

Οι Συνέπειες της Στάσης «Δεν Κάνω Τίποτα»

Πιθανότατα να σκέφτεσαι πως «Είμαι μια χαρά, για μένα δεν άλλαξε τίποτα. Δεν πάω άσχημα παρά την κρίση, οπότε γιατί να σε ακούσω;».

“Τίποτα δεν παραμένει ακριβώς το ίδιο για πάντα! Κατά συνέπεια, τα πράγματα είτε επεκτείνονται είτε συρρικνώνονται. Δεν παραμένει τίποτα σταθερό σε αυτό το σύμπαν. Επιπλέον, όταν κάτι προσπαθεί να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο και να μην αλλάξει , τότε συρρικνώνεται.” L.R.H.

Μην κάνεις το λάθος που κάνει το 90% των ανθρώπων που πέφτει πάνω σε τόσο σημαντικές πληροφορίες. Μην εξαιρείς τον εαυτό σου, μην εξαιρείς την επιχείρησή σου.

Οι πληροφορίες που θα συναντήσεις σε αυτό το σεμινάριο έχουν μεταμορφώσει χιλιάδες ανθρώπους.

Θα σου Αποκαλύψω την Πιο Αποτελεσματική Τεχνολογία, Που, αν την Εφαρμόσεις, θα σου Επιτρέψει να Ανέβεις σε Νέα Επίπεδα!

 

Το να κερδίσεις ασφάλεια και σταθερότητα για σένα και την οικογένειά σου δεν είναι κάτι που αξίζει να το αφήσεις στην τύχη. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες δοκιμασμένοι και αποτελεσματικοί που μπορούν να σου προσφέρουν το δρόμο για να πετύχεις ό,τι έχεις ονειρευτεί ή να αποφύγεις ό,τι ακριβώς δεν χρειάζεσαι.

Στο Σεμινάριο θα σου δοθεί η ευκαιρία για να μάθεις ακριβώς αυτούς τους νόμους, τους κανόνες και τις συνταγές για να απεγκλωβιστείς από την όποια δυσάρεστη κατάσταση αντιμετωπίζεις σήμερα και να οδηγήσεις τον εαυτό σου σε νέα επίπεδα.

Λίγα Λόγια για τον Εισηγητή

Δημήτρης Καρτσούνης

Γεννήθηκε στην Τρίπολη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Διατέλεσε για πολλά χρόνια ελεύθερος επαγγελματίας σε 5 διαφορετικές επιχειρήσεις στο παρελθόν. Είναι εκπαιδευμένος στην Τεχνολογία του Λ. Ρον Χάμπαρντ και εργάζεται ως σύμβουλος επί 25 χρόνια. Έχει παραδώσει αρκετές διαλέξεις και σεμινάρια με στόχο να μάθουν οι άνθρωποι τα εργαλεία που θα τους οδηγήσουν σε προσωπική και επιχειρηματική βελτίωση.

 

Τι θα Μάθεις στο Σεμινάριο!

Ο εισηγητής Δημήτρης Καρτσούνης θα είναι δίπλα σου ώστε να μάθεις:

  • Πώς να αποφεύγεις τις ζημιές και τους κινδύνους.
  • Τι κρύβεται πίσω από την αναποφασιστικότητα.
  • Πώς να βελτιώσεις της υπάρχουσες οικονομικές σου συνθήκες.
  • Πώς να χειρίζεσαι τους εχθρούς και την προδοσία.

Ο σκοπός του σεμιναρίου δεν είναι μόνο να σου δώσει πλήρη κατανόηση για τις καταστάσεις της ζωής. Σκοπός είναι να αποκτήσεις την ικανότητα ώστε να τις χειριστείς με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Έλα σε Ένα Νέο Δρόμο!

Το σεμινάριο θα γίνει στην Αθήνα, ημέρα Τετάρτη, στις 9 Απριλίου και ώρα 18:00, στα γραφεία της Ανοδικής Πορείας, Λ. Αλεξάνδρας 215. Θα μιλήσουμε για στάνταρ μεθόδους-συνταγές σχετικά με το πώς να χειρίζεσαι τις καταστάσεις της ζωής και θα δούμε τι δουλεύει και τι όχι, ώστε να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις χωρίς πειράματα και χωρίς να κάνεις λάθη που κοστίζουν.

Το σεμινάριο θα γίνει με περιορισμένο αριθμό ατόμων (max 10 άτομα).

Πόσα Χρήματα θα Πρέπει Να Επενδύσεις για το Σεμινάριο;

Θα μάθεις πράγματα που θα σε βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις στο μέλλον και θα σου δείξουν το δρόμο για να δημιουργήσεις μια καλύτερη ζωή.

Θα πάρεις πληροφορίες που δεν θα τις βρεις πουθενά αλλού και επιπλέον έχουν δοκιμαστεί και, καθώς έχουμε αφιερώσει αρκετό χρόνο σ’ αυτό, γνωρίζουμε εγγυημένα ότι λειτουργούν !

Πληροφορίες που αξίζουν για σένα πολλές χιλιάδες ευρώ.

Και όλα αυτά στην προνομιακή τιμή των 67 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%.

Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Δήλωσε συμμετοχή, πάρε μέρος στο κλειστό σεμινάριο και, αν δεν μείνεις ευχαριστημένος, πες το μου με κάθε ειλικρίνεια και θα σου δώσω τα χρήματά σου πίσω.

Δεν έχεις τίποτα απολύτως να χάσεις.

Στηρίζουμε πάντα με αυτόν τον τρόπο τις υπηρεσίες μας.

Θυμήσου, οι θέσεις είναι λίγες. Τετάρτη 9 Απριλίου στις 18:00 ώρα.

Τηλεφώνησε ΤΩΡΑ στο 210 6427130 για να κλείσεις θέση.