11 ΣΗΜΕΙΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΟΥ

Μάθετε πως να… Διατηρείτε ένα υγιές κλίμα στην ομάδα σας!
Ένα νέο εργαστήριο αφιερωμένο στην ζωτική γνώση που αφορά την επιβίωση και την φυσική εξάπλωση μιας ομάδας ή μιας επιχείρησης.

Έχουμε την τιμή να έχουμε για μια ακόμη φορά κοντά μας τον συγγραφέα του βιβλίου «Το Α και το Ω της Διοίκησης»,και έναν από τους κορυφαίους συμβούλους του Hubbard Management System κo Arte Maren, σε ένα νέο, μοναδικό σεμινάριο, γεμάτο με αποδεδειγμένες και επιτυχημένες τεχνικές που στηρίζονται σε θεμελιώδεις νόμους που όταν τους γνωρίζεις διευρύνεται η αντίληψή σου και βελτιώνεται η ικανότητά σου στη λειτουργία της διοίκησης.

Υπάρχουν 11 σημεία – κλειδιά, όσον αφορά την Πνευματική Υγεία μιας Ομάδας, που διασφαλίζουν την επιβίωσή της. Αντιστρόφως, 11 σημεία που όταν δεν δεχτούν τον σωστό χειρισμό σε μια ομάδα ή σε μια επιχείρηση, μπορούν να προκαλέσουν παραφροσύνη. Με άλλα λόγια, σοβαρά προβλήματα ή ακόμα και διάλυση της ομάδας ή της εταιρείας.

Αν καθημερινά νιώθεις όλο και περισσότερη πίεση να έρχεται σε σένα τότε ένα ή περισσότερα από αυτά τα 11 σημεία παραμελούνται ή δέχονται κακό χειρισμό.

Πριν τρελαθείς από την πίεση και το άγχος που ασκείτε καθημερινά πάνω σου, έλα σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο που περιλαμβάνει πληροφορίες και ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να απαλείψεις την παραφροσύνη, να βελτιώσεις την επιχείρηση σου και να πετύχεις τους στόχους σου.

Αναλυτικότερα θα μάθεις :

  • Εργαλεία πρόσληψης για να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες που θα σε στηρίξουν για να πετύχεις.
  • Συστήματα εκπαίδευσης για να δημιουργείς και οργανώνεις μια ομάδα ώστε να παράγει και να πετυχαίνει τους στόχους που έχουν τεθεί.
  • Πώς να αξιοποιήσεις Παράγοντες-κλειδιά που μπορούν να επιφέρουν βελτίωση έως και 100% στην παραγωγικότητα.
  • Τους λόγους που καθυστερούν και σταματούν την παραγωγή.
  • Το μοιραίο λάθος που γίνεται στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση.
  • Πως ξεκινούν τα προβλήματα από την κοστολόγηση και την τιμολόγηση μέσα στην επιχείρησή σου.
  • Ποιο είναι το μοναδικό πράγμα που δεν συγχωρούν οι πελάτες σας.
  • Πώς χειρίζεσαι το οικονομικό αδιέξοδο και το κλοιό που σφίγγει γύρω σου.
  • Πώς να ανεβάζεις το ηθικό στην ομάδα σου και να αυξήσεις τα επίπεδα λογικής και δικαιοσύνης.

Επίσης θα γίνουν ειδικές ασκήσεις και πρακτική εφαρμογή που θα σε βοηθήσουν να εξοικειωθείς για να εφαρμόσεις όλες τις γνώσεις που θα αποκτήσεις.

Φεύγοντας από αυτό το σεμινάριο θα έχεις διευρύνει την αντίληψή σου, γνωρίζοντας  τι πρέπει να διορθωθεί και τι πρέπει να υποστηριχτεί μέσα στην επιχείρησή σου για να οδηγηθεί σε επέκταση και επιτυχία. 

Έλα οπωσδήποτε σε αυτό το σεμινάριο που αλλάζει ζωές και δίνεται αποκλειστικά από τον Arte Maren για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ελλάδα.
Μη χάσεις αυτή τη γνώση!

Δήλωσε Συμμετοχή Τώρα


Arte Maren

arte-maren

O Arte Maren είναι διεθνής ομιλητής, εταιρικός εκπαιδευτής και σύμβουλος του Hubbard Management System. Έχει παραδώσει αυτό το διασκεδαστικό και επιμορφωτικό σεμινάριο σε 39 χώρες, ξεκινώντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και περνώντας στον Καναδά, στην Ασία και στην Ευρώπη. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει παρουσιάσει τα εργαλεία του Hubbard Management System σε εταιρείες όπως: American Airlines, General Motors, Nestle Corp, καθώς και σε χιλιάδες επιχειρηματίες, ζευγάρια, καλλιτέχνες και επαγγελματίες. Στο ιστορικό του έχει εκτενείς παρουσιάσεις στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, όπως στο σόου του Larry King, του Tom Snyder, και στο Voice of America.
Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Το Α και το Ω της Διοίκησης», το οποίο έχει μεταφραστεί σε 11 γλώσσες.

Σε ποιους απευθύνεται:

Αυτό το σεμινάριο είναι απαραίτητο για τον επιχειρηματία που διοικεί οποιουδήποτε μεγέθους επιχείρηση.

Αφορά επίσης όποιον ηγείται ως στέλεχος μιας ομάδα.

Είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο σε αυτούς που διοικούν ή πρόκειται να πάρουν τα ηνία μιας οικογενειακής επιχείρησης, καθώς καλύπτει όλους τους λόγους που δημιουργούν προβλήματα και δυσλειτουργίες σε τέτοιας μορφής επιχειρήσεις. Αντίστροφα δίνει τις λύσεις για το χειρισμό αυτών των προβλημάτων και τη δυνατότητα να μετατραπεί η οικογενειακή επιχείρηση σε μια ισχυρή και οργανωμένη ομάδα. Και μάλιστα πολύ πιο ισχυρή από οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχή της που δεν στηρίζεται σε οικογενειακούς δεσμούς.

«Εάν θέλεις πραγματικά μια Υγιή Ανάπτυξη για την Ομάδα σου και Ευημερία για την επιχείρηση σου, πρέπει να παρακολουθήσεις αυτό το βιωματικό σεμινάριο».

Διεξαγωγή Σεμιναρίου:

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός»

Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα

Ώρες διεξαγωγής σεμιναρίου: 9:30 – 17:30

Τιμή εισόδου 220 € +ΦΠΑ 24%

Early booking έως τις 28 Νοεμβρίου: 180 € + ΦΠΑ 24%

Δήλωσε Συμμετοχή Τώρα