Πώς να εντοπίσεις το «πραγματικό γιατί» στις επιχειρήσεις και στη ζωή σου ώστε να έχεις αυξημένη παραγωγή, περισσότερες πωλήσεις και μεγαλύτερη ευτυχία.

Έχουμε την τιμή να έχουμε για μια ακόμη φορά κοντά μας τον συγγραφέα του βιβλίου «Το Α και το Ω της Διοίκησης», κ. Arte Maren, σε ένα νέο, μοναδικό σεμινάριο, γεμάτο με αποδεδειγμένες και επιτυχημένες τεχνικές που θα διευρύνουν  την αντίληψή σου και θα βελτιώσουν την ικανότητά σου να εντοπίζεις την πηγή και τις αιτίες των καταστάσεων.

Η ικανότητα να αξιολογείς πληροφορίες και να σχεδιάζεις αποτελεσματικά το πώς θα φτάσεις και θα πετύχεις τους σκοπούς σου είναι η ρίζα της επιτυχίας στις επιχειρήσεις και στη ζωή!

Αυτό το ισχυρό βιωματικό σεμινάριο περιλαμβάνει ζωτικές πληροφορίες και ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τους πραγματικούς λόγους για τις θετικές και τις αρνητικές καταστάσεις σε κάθε τομέα. Επιπλέον, θα πάρεις και εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να χειριστείς αυτές τις αιτίες!

Φεύγοντας από αυτό το σεμινάριο θα έχεις κερδίσει την ικανότητα να εντοπίζεις από πού προήλθε μια μη ιδεατή κατάσταση και θα ξέρεις πώς να τη χειρίζεσαι για να μην ξανασυμβεί. Και το αντίστροφο: Για, παράδειγμα, αν υπάρξει μια μεγάλη άνοδος, θα μπορέσεις να βρεις την αιτία που τη δημιούργησε και πώς μπορείς να εξασφαλίσεις τη συνέχισή της.

Επίσης θα γίνουν ειδικές ασκήσεις και πρακτική εφαρμογή που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίζεις  τα σημαντικά από τα ασήμαντα. Αυτή είναι μια μοναδική τεχνική που σε προσανατολίζει στο να εντοπίζεις γρήγορα λύσεις.

Στηρίζεται σε μια λειτουργική τεχνολογία που θα σου επιτρέψει να έχεις μαγικά αποτελέσματα και να επιτυγχάνεις τους στόχους σου και τα όνειρά σου σε πολύ πιο γρήγορο χρόνο.

Έλα οπωσδήποτε σε αυτό το σεμινάριο που αλλάζει ζωές  και δίνεται αποκλειστικά από τον Arte Maren για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ελλάδα.

Μη χάσεις αυτή τη γνώση! Μη χάσεις άλλο χρόνο και χρήματα.


Arte Maren

O Arte Maren ειναι διεθνής ομιλητής, εταιρικός εκπαιδευτής και σύμβουλος του Hubbard Management System. Έχει παραδώσει αυτό το διασκεδαστικό και επιμορφωτικό σεμινάριο σε 39 χώρες, ξεκινώντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και περνώντας στον Καναδά, στην Ασία και στην Ευρώπη. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει παρουσιάσει τα εργαλεία του Hubbard Management System σε εταιρείες όπως:  American Airlines, General Motors, Nestle Corp, καθώς και σε χιλιάδες επιχειρηματίες, ζευγάρια, καλλιτέχνες και επαγγελματίες. Στο ιστορικό του έχει εκτενείς παρουσιάσεις στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, όπως στο σόου του Larry King, του Tom Snyder, και στο Voice of America.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Το Α και το Ω της Διοίκησης», το οποίο έχει μεταφραστεί σε 11 γλώσσες.


«Εάν θέλεις πραγματικά να βελτιώσεις την ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι και να εντοπίζεις την πηγή και τις αιτίες των καταστάσεων, πρέπει να παρακολουθήσεις αυτό το βιωματικό σεμινάριο που αλλάζει ζωές».

Διεξαγωγή Σεμιναρίου:

Πέμπτη  17 Μαΐου 2018, στο Ξενοδοχείο «Αμαλία» ( στο Σύνταγμα .

Ώρες διεξαγωγής σεμιναρίου: 9:30 – 17:30

Τιμή εισόδου 220 € +ΦΠΑ 24%

Early booking έως τις 12 Μαΐου: 180 € + ΦΠΑ 24%