Η ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ιδρύθηκε με σκοπό να βοηθήσει τον Έλληνα επιχειρηματία να συμπληρώσει τα κενά διαχείρισης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην επιχείρησή του και, μέσω εξειδικευμένου business coaching, να τον εφοδιάσει με «εργαλεία» που θα μπορεί να χρησιμοποιεί για να ασκεί αποτελεσματική διοίκηση και να καταστήσει την επιχείρηση κερδοφόρα.

Η μοναδική εκπαίδευση του Hubbard Management System, αλλά και η 10ετής και πλέον εμπειρία μας στον χώρο των επιχειρήσεων, είναι ένας σίγουρος δρόμος με αποτελεσματικά βήματα για υγιή ανάπτυξη και ευημερία.

Στόχοι και Πεποιθήσεις

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το πραγματικό δυναμικό κάθε επιχείρησης και να κάνουμε ακόμη πιο ικανά τα στελέχη της, με περισσότερη γνώση και αποτελεσματικότητα σε οποιονδήποτε τομέα απασχολούνται. Πιστεύουμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης, ξεκινώντας από τον διαχειριστή της, είναι ο βασικός της πλούτος. Η αξιοποίηση αυτού του δυναμικού, μέσω της κατάλληλης εκπαίδευσης και καθοδήγησης (business coaching) βάζει την επιχείρηση σε τροχιά ανόδου και ευημερίας.

Το Σύστημα που Εφαρμόζουμε

Εφαρμόζουμε το Hubbard Management System©. Είναι ένα σύστημα το οποίο στηρίζεται στη λογική και σε ακριβείς νόμους που ρυθμίζουν τη ζωή, την οργάνωση και τις λειτουργίες κάθε οργανισμού ανεξαρτήτου μεγέθους ή είδους. Περιέχει εξαιρετικά ακριβείς μεθόδους διοίκησης και διαχείρισης με στάνταρ αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής εφαρμόζεται σε περισσότερες από 300.000 επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δρ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΜΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ

Ο Δρ. Αλέμης είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος οδοντίατρος με πέντε οδοντιατρικές κλινικές (Family Dental Care) στο Σικάγο του Ιλινόις.

Η επιχειρηματική του δραστηριότητα επεκτείνεται στην ίδρυση: Δύο συμβουλευτικών εταιρειών, την UBS (συμβουλευτική οδοντιάτρων) στο Σικάγο και την Ανοδική Πορεία (συμβουλευτική επιχειρήσεων), την DRS (Κέντρο Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα) και την B & W REALTY.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΕΜΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Εκπαιδευτικός, τελειόφοιτη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, πιστοποιημένη από το Hubbard Management System στην εκπαίδευση και στο business coaching ως απόφοιτη Σύμβουλος του Hubbard College.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΡΙΑΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Επιχειρηματίας, ηλεκτρονικός αυτοματισμών, ιδιοκτήτης της εταιρείας TELEPOST (Ταχεία Συστήματα Εσωτερικής Επικοινωνίας Επιχειρήσεων).

Ειδικός σε θέματα δημιουργίας και εγκαθίδρυσης συστημάτων οργάνωσης και επικοινωνίας του Hubbard Management System.

ARTE MAREN

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ – SENIOR CONSULTANT

O Arte Maren είναι ομιλητής ουσιώδους περιεχομένου σε διεθνές επίπεδο, εταιρικός εκπαιδευτής και προσωπικός σύμβουλος για κάθε πτυχή της διοίκησης αναφορικά με σωματεία, οργανισμούς, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επαγγελματίες.

Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου “Το Α και το Ω της Διοίκησης” (Natural Laws of Management), το οποίο έχει μεταφραστεί σε 11 γλώσσες.

MIKE HEYL

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ – SENIOR CONSULTANT

Ο Mike Heyl είναι ιδρυτής της συμβουλευτικής εταιρείας Practical Solutions & επιτυχημένος Management Trainer. Είναι κορυφαίος στην εκπαίδευση στελεχών εδώ και 27 χρόνια και έχει εκπαιδεύσει και καθοδηγήσει χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη προς την επιτυχία σε πολλούς επιχειρηματικούς τομείς στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, τη Δανία κ.α.

ΑΝΝΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Φιλόλογος, ειδική σύμβουλος σε θέματα εκπαίδευσης, μεταφράστρια και επιμελήτρια κειμένων, και ειδικευμένη επόπτρια εκπαίδευσης του Hubbard Management System.