WORKSHOPS ΤΗΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Το προσωπικό της επιχείρησής σου είναι ο εν δυνάμει πλούτος σου. Η επένδυση που κάνεις πάνω του ξεκλειδώνει την παραγωγικότητα και την αντοχή της επιχείρησης. Τα συγκεκριμένα workshops γίνονται ανά ζεύγη ατόμων στον χώρο της επιχείρησης και διαρκούν από 5 μέχρι 10 ώρες με την παρουσία επόπτη, ο οποίος καθοδηγεί την όλη διαδικασία. Κάθε workshop έχει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός του προσωπικού που συμμετέχει, τόσο πιο μεγάλη δύναμη αποκτά η επιχείρηση.

How to Achieve Your Goals: An Introduction

 

 

Αυτό το workshop είναι μια εισαγωγή στην τεχνολογία του L. Ron Hubbard σχετικά με το πώς μπορείς να πετύχεις έναν στόχο. Θα μάθεις πως η επίτευξη ενός στόχου είναι μια συγκεκριμένη διαδικασία με ακριβή βήματα. Μπορείς πραγματικά να πετύχεις κάθε στόχο, όσο μικρός ή μεγάλος και να είναι.

Professional Public Relations: How to Reach Your Public

 

Πώς να χρησιμοποιήσεις τις δημόσιες σχέσεις για να προσεγγίσεις το κοινό σου. Σε αυτό το workshop αναλύεται ο όρος «κοινό» και στη συνέχεια μαθαίνεις να σμιλεύεις το κατάλληλο μήνυμα για το κοινό αυτό. Επίσης, μαθαίνεις πώς να το προσεγγίζεις.

How to Build a Productive Team

 

Ο χρόνος είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που έχουμε στη διάθεσή μας. Σε αυτό το workshop θα μάθεις πώς να δημιουργήσεις μια παραγωγική ομάδα, πώς να δημιουργήσεις μια ομάδα που να παράγει περισσότερο σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Marketing Essentials: Assuming Viewpoint

Οι βασικές αρχές του marketing. Το workshop αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τον πελάτη στον οποίο στοχεύεις και το πώς να τον προσεγγίσεις. Η κατανόηση του πελάτη είναι ο παράγοντας που επηρεάζει πιο πολύ από κάθε άλλο το marketing μιας επιχείρησης. Η κατανόηση αυτή θα σου δείξει το μήνυμα στο οποίο θα ανταποκριθεί και το μέσο που θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να τον προσεγγίσεις.

Professional Public Relations: The Missing Ingredient

 

 

Το χαμένο συστατικό στις δημόσιες σχέσεις! Η έλλειψη του συστατικού αυτού εξηγεί το γιατί οι περισσότεροι επαγγελματίες δυσκολεύονται με τις δημόσιες σχέσεις. Πάρε μέρος στο workshop για να μάθεις το συστατικό αυτό.

The Natural Law of Personal Success

 

 

Ο φυσικός νόμος για την προσωπική επιτυχία. Υπάρχει ένας παράγοντας που επηρεάζει την επιτυχία ενός ατόμου στη ζωή. Αν δεν μπορείς να διατηρήσεις τον παράγοντα αυτό, είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να τα καταφέρεις.

Achieve Your Goals: Using Valuable Final Products

 

 

Η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών παίζουν τεράστιο ρόλο στην επιτυχία. Αν δεν γνωρίζεις πώς να προσφέρεις “πολύτιμα προϊόντα”, είναι αδύνατον να πετύχεις τους στόχους σου. Σε αυτό το workshop θα μάθεις ακριβώς αυτό: πώς να πετύχεις τους στόχους σου προσφέροντας “πολύτιμα προϊόντα” και υπηρεσίες.

Professional Public Relations: An Introduction to Public Relations

 

 

Οι δημόσιες σχέσεις (PR) είναι απαραίτητες σε κάθε επαγγελματία. Η ικανότητα των PR είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη συνεργασιών και συμφωνιών. Η τεχνολογία του L. Ron Hubbard© για τις δημόσιες σχέσεις θα σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις την ικανότητα αυτή.

How to Thrive in Any Economy

 

 

Είναι πιθανό να προοδεύσεις και να ευημερήσεις σε κάθε οικονομία; Είναι! Αυτό το workshop θα σου δείξει τι να κάνεις όταν η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση, πώς να χειριστείς αποτελεσματικά την οικονομική κρίση, πώς να προοδεύσεις και πώς να αναπτυχθείς.

Achieve Your Goals: Using Statistics

 

 

Οι στατιστικές θα σου δείξουν τον δρόμο. Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, σε αντίθεση με την ανθρώπινη “λογική” που επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, όπως είναι το συναίσθημα. Πώς να πετύχεις τους στόχους σου χρησιμοποιώντας στατιστικές.

Professional Public Relations: Easing Human Relations

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσεις τις δημόσιες σχέσεις για να απαλύνεις τις ανθρώπινες σχέσεις. Σε αυτό το workshop θα μάθεις πώς να προσεγγίζεις τους ανθρώπους και πώς να αυξήσεις την επιρροή σου.

Increasing Your Ability to Effectively Work

 

 

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι επιχειρηματίες και τα στελέχη είναι πως μπερδεύουν την παραγωγή με τη δραστηριότητα. Δεν είναι απαραίτητο πως αν είσαι δραστήριος θα είσαι και παραγωγικός. Θα πρέπει να μάθεις όχι μόνο πώς θα κάνεις περισσότερα πράγματα, αλλά πώς θα κάνεις αυτά που πραγματικά μετράνε για την επιτυχία.

Achieve Your Goals: Using Policy

 

 

Η αποτελεσματική πολιτική είναι γνώρισμα κάθε επιτυχημένης επιχείρησης. Με το συγκεκριμένο workshop θα μάθεις πώς να φτιάχνεις πολιτικές για την επιχείρησή σου και να τις βάζεις σε εφαρμογή.

Professional Public Relations: Causing PR

 

 

Οι Δημόσιες Σχέσεις για να έχουν νόημα θα πρέπει να έχουν έναν σκοπό, να δημιουργήσουν ένα όραμα. Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις πώς να μεταδώσεις και να προωθήσεις τα οράματα και τους σκοπούς που επιθυμείς.

How to Make Your Strategy a Reality

 

 

Η στρατηγική σκέψη είναι απαραίτητη για την επιβίωση και την ευημερία μιας επιχείρησης. Μέσα στην καθημερινότητα, μέσα σε όλα αυτά που απαιτούν την προσοχή μας, είναι πολύ εύκολο να χαθεί η στρατηγική σκέψη για κάθε επιχειρηματία ή στέλεχος. Μάθε πώς να χαράζεις στρατηγικές και πώς να τις υλοποιείς.

Achieve Your Goals: Using Plans

 

 

Πώς να δημιουργήσεις ένα σχέδιο γύρω από το οποίο ενώνονται όλοι οι πόροι δημιουργώντας μια πανίσχυρη δύναμη. Όταν κατευθύνεις όλους τους πόρους προς έναν σκοπό, δημιουργείς μια ακατανίκητη ορμή.

Professional Public Relations: Building Goodwill

Πώς να χτίσεις «καλό όνομα» μέσα από τις δημόσιες σχέσεις. Η καλή εικόνα και η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας. Μέσα σε μια φθίνουσα οικονομία γεμάτη διαφημιστικά μηνύματα, η εμπιστοσύνη μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Flourish and Prosper! The Ultimate Weapon for Success

 

 

Το μυστικό όπλο που μπορείς να εφαρμόσεις για να καταβάλεις τον εχθρό. Μάθε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις όταν κάποιος προσπαθεί να σε σταματήσει ή να σε καταπιέσει.

Achieve Your Goals: Using Ideal Scenes

 

Ο ρόλος της ιδανικής σκηνής στην επιτυχία των στόχων. Μάθε πώς να φτιάχνεις μια ιδανική σκηνή και να τη χρησιμοποιείς ως εργαλείο στη διοίκηση.

Organization Misunderstoods: How to Prevent Trouble at Work

 

 

Ποια είναι η βάση των προβλημάτων στην επιχείρησή σου; Σε αυτό το workshop θα μάθεις πώς μπορείς να αυξήσεις την παραγωγικότητα των ατόμων με μία συγκεκριμένη ενέργεια.

Affinity, Reality & Communication: The Components of Understanding

 

 

Η κατανόηση των πελατών, αλλά και η κατανόηση των συνεργατών και των υπαλλήλων, είναι απαραίτητη για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Θα σε βοηθήσει να έχεις περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες, περισσότερες πωλήσεις, αλλά και μια πολύ δεμένη ομάδα μέσα στην επιχείρησή σου.

How to Successfully Organize Anything

 

 

Πώς να οργανώσεις αποτελεσματικά οτιδήποτε. Σε αυτό το workshop θα μάθεις τις βασικές αρχές και τους φυσικούς νόμους της οργάνωσης. Θα βάλεις τέλος στο χάος και θα μάθεις πώς να βάζεις τάξη.